Ligging - omgeving

Landelijk wonen in een waterrijke omgeving, met de grote steden binnen handbereik!

‘Hof van Wouwe’ is gelegen in het dorp Rijnsaterwoude, een gemoedelijk dorp in de gemeente Kaag & Braassem, gelegen tussen Alphen aan den Rijn en Leimuiden en aan de rand van het Braassemermeer. Een prachtige landelijke locatie, midden in het Groene Hart van de Randstad.

De acht twee-onder-een-kap woningen worden gebouwd aan de Herenweg, met aan de voorzijde een heuse schaatsbaan en aan de achterkant een speeltuintje en een dierenweide.

Het dorp biedt goede voorzieningen wat betreft onderwijs en kinderopvang: IKC het Woud. Daarnaast heeft Rijnsaterwoude een zwemstrand, buitensportfaciliteiten en een ijsclub. 

Rijnsaterwoude heeft een actief verenigingsleven met veel betrokken vrijwilligers. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in de nabijgelegen dorpen Leimuiden, Woubrugge, Langeraar of Ter Aar, op zo’n 10 minuten rijafstand. Een uitgebreider winkelaanbod tref je in de winkelcentra van Alphen aan den Rijn of iets verderop in Nieuw Vennep of Hoofddorp.

Rijnsaterwoude – Braassemermeer

Rijnsaterwoude

Rijnsaterwoude is vooral bekend vanwege haar waterrijke ligging aan het Braassemermeer. Vanuit hier heb je een directe vaarverbinding met bijvoorbeeld de Westeinderplassen en de Kagerplassen. De aanwezigheid van al dit water maakt de omgeving tot een ideaal watersportcentrum om te zeilen, zwemmen, roeien, surfen, kanoën of om met de sloep erop uit te gaan. Bij Jachthaven ’t Venegat kan een vaste ligplaats gehuurd worden waarmee vaartochtjes op de Noord- en Zuid Hollandse plassen onder handbereik liggen.

Daarnaast is het ook een heerlijke omgeving voor lange tochten, lopend of op de fiets. Je zult verrast worden door de mooie natuur en omgeving. Na (of tijdens) zo’n tocht is het heerlijk uitblazen op één van de vele terrassen die de gemeente rijk is.

Bereikbaarheid

Rijnsaterwoude is zeer centraal in de Randstad gelegen, direct aan provinciale weg N207. Via deze weg en de rijkswegen A4 en A44 zijn de steden Amsterdam en Den Haag, maar ook de kustplaatsen, binnen 30 minuten bereikbaar.

Projectinformatie

Direct naar:

Ontwikkelaar

M3 Projectontwikkeling
Gen. Berenschotlaan 211-213
2283 JM Rijswijk

Realisatie

Thuis in Bouwen
Energieweg 17
4231 DJ Meerkerk

Verkoop

Alkemade Makelaardij
Noordplein 16
2371 DA Roelofarendsveen